30

Χρόνια στον χώρο

134

Ιατρικοί Επισκέπτες

5350

Ευχαριστημένη πελάτες

All Around. Gr

Φαρμακευτικά / Παραφαρμακευτικά & Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα

Η All Around. Gr είναι μια νέα δυναμική εταιρεία με έδρα τον Βόλο στην Κεντρική Ελλάδα και ασχολείται με την προώθηση και την εμπορία εξειδικευμένων φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Η εταιρεία είναι στελεχωμένη από επαγγελματίες Ιατρικούς Επισκέπτες και Πωλητές Φαρμακείων με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στον κλάδο του και έχουν εργαστεί για την ανάπτυξη φαρμακευτικών κ΄ OTC προϊόντων στη περιοχή της Θεσσαλίας για περίπου 30 χρόνια. Το αποτέλεσμα της βαθιάς γνώσης της τοπικής φαρμακευτικής αγοράς και της ανάπτυξης μακρόχρονων σταθερών σχέσεων με τους εταιρικούς πελάτες μας γιατρούς και φαρμακοποιούς αποτέλεσε  την πολύτιμη και σταθερή  βάση για τη δημιουργία της All Around. Gr.

Στους άμεσους σκοπούς μας είναι η αύξηση των πωλήσεων της υπάρχουσας γραμμής μας αλλά και ο εμπλουτισμός με νέα σκευάσματα μέσω της τεχνογνωσίας και αξιολόγησης νέων προϊόντων καθώς την αξιοποίηση των σχέσεων.

Η κατάσταση στη φαρμακευτική/παραφαρμακευτική αγορά αυτή τη στιγμή , είναι αρκετά περίπλοκη. Υπάρχει κορεσμός σκευασμάτων από πολλές εταιρείες παραγωγής που δραστηριοποιούνται στο χώρο τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει μία δυσκολία στην ανάπτυξη νέου εταιρικού πελατολογίου (Β2Β) και κατ’ επέκταση των πωλήσεων.

Αρκετές εταιρείες παραγωγής ψάχνοντας να βρουν συμφέρουσες λύσεις στο πρόβλημα, επιλέγουν τη συνεργασία με τοπικούς αντιπροσώπους με υφιστάμενα δίκτυα πελατών. Αυτή η επιλογή συνεργασίας έχει πολλά θετικά οφέλη για τους οίκους παραγωγής. Περιορίζει τα έξοδα εξασφαλίζοντας μια σημαντική παρουσία στην αγορά κάθε περιοχής, καθώς και στην αύξηση των πωλήσεων που είναι και το ζητούμενο.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα συγκεκριμένα προβλήματα, αν σας ενδιαφέρει η προώθηση και αύξηση των πωλήσεων στα προϊόντα της εταιρεία σας, είμαστε σίγουροι πως θα έχετε την ανάγκη των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας που έρχονται να δώσουν λύση διαρκείας και σταθερής ανάπτυξης μεριδίου αγοράς.

Το όνομα μου είναι Ανάργυρος Κοτσοβός,
έχω εργαστεί στη θέση του Ιατρικού Επισκέπτη για την ανάπτυξη φαρμακευτικών κ΄ OTC προϊόντων στη περιοχή της Θεσσαλίας για περίπου 30 χρόνια.

Το αποτέλεσμα της γνώσης της φαρμακευτικής αγοράς κ της ανάπτυξης σταθερών σχέσεων με τους πελάτες (γιατρούς, φαρμακοποιούς) μου έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία της All Around.GR με έδρα το Βόλο.

Η All Around.Gr είναι μια εταιρεία που αποτελείται από επαγγελματίες Ιατρικούς Επισκέπτες και Πωλητές Φαρμακείων κ΄ λειτουργεί σχεδόν ένα χρόνο. Σκοπός είναι η αύξηση των πωλήσεων μέσω της τεχνογνωσίας των προϊόντων κ την αξιοποίηση των σχέσεων.

Αν σας ενδιαφέρει η προώθηση των προϊόντων σας στη περιοχή της Θεσσαλίας (Βόλος, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα) με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων, παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρώ να σας δώσω οποιαδήποτε πληροφορία.Ευχαριστώ πολύ.

 

 

Μετά τιμής

Ανάργυρος Κοτσοβός